Dobrý den všem, co zabrousíte na naše stránky.

Chtěl bych s Vámi sdílet několik organizačních změn, které se za dobu, co provozuji Hair4U, postupně stávají nezbytnými. 🙂 Snažím se všem nabídnout služby na špičkové úrovni, vždy ke každému přistupuji empaticky a individuálně. Na druhou stranu bych si mojí práci rád trošku ,,ulehčil“ následujícím:

1. Každé nově příchozí zákaznici, která přijde na barvení, nyní budu mýt vlasy před barvou u mě v salonu. Je to z toho důvodu, že většina z Vás nakupuje kosmetiku v drogerii, která obsahuje silikony, sulfáty a parabeny. Tyto látky Vám postupem času obalují vlas a zatěžkávají ho. Žádná speciální péče potom nemá šanci proniknout do struktury vlasu, natož barva. Proto se stane, že barva chytí špatně, popř. se začne rychle odmývat. Před barvením Vám umyji vlasy speciálním čistícím šamponem s vyšším pH, kterým Vás lehce zbavím těchto nánosů a pro Vás to bude mít tu výhodu, že se Vám barva lépe udrží ve vlasech a otestujeme tím pravou kondici vlasů. Zlepšíme efekt mé další vlasové péče po barvení a budete odcházet maximálně spokojená. Celková částka se navýší o 100 Kč.

​2. Pokud jste se kdykoliv v minulosti barvila HENNOU či jakoukoliv jinou bio-barvou, nemám šanci jí dostat z vlasů nebo přebarvit. Tuto informaci mi musíte sdělit při objednání či na místě a podle toho se dále domluvíme. Vždy se dá něco vymyslet. 🙂 Pokud mi tuto informaci neřeknete a práce se nepovede podle našich představ, bohužel jí i tak celou zaplatíte, protože nejsem jasnovidec… 🙂

3. Pro mě trošku nemilé upozornění – sdílím prostory s nehtařkou, účetními a relaxačními masážemi. Pokud jste objednaná na větší práci delší než 2 hod, tak si prosím zajistěte hlídání Vašich malých dětí. Je nepříjemné pokud děti brečí a vyrušují po celou dobu, co jste u mě. Bohužel hned vedle mě jsou relaxační masáže a musíme se navzájem respektovat. Objednáváme vždy s velkým předstihem, tak není problém si zajistit hlídání. Popř. rád doporučím mou zákaznici, která provozuje hlídání dětí pár metrů od mého salonu.

Snad vše, co píšu, pochopíte a budete to respektovat. Děkuji. Vojta